Confidential Client

Dallas, TX | Interprise Design

A national staffing firm wanted to break away from their dated, standardized office template to create a sleek group work environment that still felt unique. This call center style workplace was built as a blend of collaborative gathering areas and spaces for solitary focus. The break room hub feels intimate despite being totally exposed to the open office. With our design partners, we achieved this with rich colors and a wall to ceiling wood system to break up the white and neutral elements. We also installed sound absorbent ceiling beams to establish a defined space. Light was a key feature in this build. The break-room linear pendant light fixtures suspended between specialty metal ceiling blades. The linear lights also lined up with accented LVT strips on the floor creating a unique look. We opened up a curved window and added a railing system around it, and the space was outline with perimeter glass, allowing for optimal natural light exposure. We completed this remodel in four different phases, during normal business hours. Through strict supervision from our team and top-notch subcontractor partners, we were able to complete this project with complete client satisfaction.